Ungaria

Ungaria

INFO UNGARIA

Stabilirea unei societăți cu răspundere limitată (KFT) este forma juridică ideală a unei societăți încît numărul de proprietari este mic. Este foarte asemănătoare cu GMBH din Germania. Multe investiții străine au fost realizate prin intermediul acestui tip de companie.

MANAGEMENTUL COMPANIEI

KFT este tratat ca rezident fiscal al Ungariei dacă conducerea acestei entități juridice este administrată din Ungaria, adică dacă principalele decizii de afaceri sunt aduse din Ungaria. Directorul nu trebuie să fie un rezident Maghiar. Ședințele Consiliului trebuie să aibă loc în Ungaria pentru a menține reședința fiscală în Ungaria. Proprietari acținilor participare și / sau administratorii pot fi atât persoane fizice, cât și juridice.

Capitalul plătit și subscris este de 3 000 000 HUF (aproximativ 10 000 EUR). Până la plata integrală a capitalului, proprietarul acțiunilor este responsabil pentru pasivele persoanei juridice în cuantumul capitalului neplătit și nu are dreptul să plătească dividende. Pe de altă parte, capitalul poate fi rambursat și din valoarea profitului realizat de companie. De exemplu, în cazul în care acționarul nu a plătit capital și profitul său este HUF 10000000, atunci suma HUF 3000000 retrase din circuitul capitalului, iar restul la suma de 7.000.000 HUF poate fi plătit sub formă de dividende.

Obligația statutară a KFT este existența unui cont bancar într-o bancă din Ungaria.

 

PENTRU A ÎNCEPE CU PROCEDURA DE STABILIRE A KFT ÎN UNGARIA, VĂ RUGĂM SĂ NE LIVRAȚI URMAĂTOARELE:

  • copii ale pașaportului pentru fiecare proprietar
  • copii de confirmare a adresei apartamentului, nu mai vechi de 3 luni (buletin de identitate, extras de cont, scrisoare de referință, factura de energie electrică, apă …)
  • Plata catre EURO COMMERCE SRL