Marea Britanie

Marea Britanie

LLP (PARTENERIAT CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ)

LLP este o nouă formă de entitate juridică în Regatul Unit. Această formă de persoană juridică s-a dovedit a fi o soluție extrem de bună pentru toți proprietarii de afaceri care doresc să profite de un regim fiscal flexibil (taxe reduse sau zero), precum și reputația companiilor înregistrate în Marea Britanie.
LLP combină flexibilitatea organizațională și statutul fiscal pe care le are parteneriatul (membrii, partenerii sunt impozitați în țara de reședință) cu avantajele răspunderii limitate. Această formă de stabilire este posibilă deoarece LLP este privită ca o entitate juridică care este separată de membrii săi.

 

LLP AVANTAJE

– LLP este o entitate juridică ale cărei membri beneficiază de avantajele răspunderii limitate
– Orice persoană fizică sau juridică poate fi membru al LLP
– LLP membriilor unei companii care sunt cetățeni străini oferă oportunități mari de impozitare. Impozitarea se efectuează exclusiv la nivelul fiecărui membru particular al societății (partener).
– LLP în Regatul Unit poate avea propriul număr de TVA, ceea ce reprezintă un avantaj pentru comercianții din Europa
– Încît LLP nu își vânde bunurile sau serviciile pe teritoriul Regatului Unit, partenerii nu vor fi impozitați în Regatul Unit (numai în țara de reședință). LLP este obligată să înceapă activități comerciale în termen de un an de la data înființării sale.

 

APARTENEȚA

LLP trebuie să aibă cel puțin doi membri cu o pondere egală în responsabilitate. Profitul companiei este împărțit în funcție de participarea individuală a membrilor societății (proporțional). Informațiile despre membri sunt disponibile publicului, cu excepția cazului în care decideți să aveți un serviciu nominalizat.
LLP trebuie să aibă cel puțin doi membri nominalizați (echivalenți cu directorul executiv și secretarul companiei) cu drepturile și îndatoririle LLP pe care le are orice alt membru al companiei. Cu toate acestea, acești membri numiți sunt responsabili de: semnarea documentelor societății, depunerea unei cereri de înregistrare a societăților în legătură cu orice schimbări în calitatea de membru sau activitate a companiei, depunerea unui raport anual în numele LLP, semnarea conturilor etc. Acești doi membri sunt responsabili în fața legii.

 

PENTRU A ÎNCEPE PROCEDURA DVS. DE ÎNREGISTRARE LLP, VĂ RUGĂM SĂ NE LIVARȚI URMĂTOARELE DOCUMENTE:

  • 1) Propunerea pentru numele companiei (2-3 propuneri) *
  • 2) O copie certificată a pașaportului fiecărui membru al societății (fondator, partener)
  • 3) Scanați contul pentru a confirma adresa din pașaport (electricitate sau telefon)
  • 4) Plata catre EURO COMMERCE SRL