Delaware SUA

Delaware

DELAWARE-SUA

Deschiderea LLC (SRL) în Delaware-SUA este un mod inteligent și profitabil pentru o afacere internațională. La deschiderea SRL, niciun membru sau director al unei companii nu răspunde personal pentru orice fel de datorie sau obligație a societății și nu este reponsabil cu proprietatea sa particulară.

Tipuri de comapnii similare pot fi DOO în Serbia/Croatia/Bosnia și Herțegovinom, GmbH în Germania, Ltd. în Anglia.

 

Vă oferim doua modalitați de formare LLC care se diferențiază dupa gradul de particularitate:

Prima modalitate permite ca numele dumneavoastră. (numele companiei și membrii pe care ni-i furnizați) să fie pe lista „Certificat de formare”, oferindu-vă posibilitatea de a vedea că sunteți proprietarul companiei. Datele nu sunt publicate oficial și singura modalitate posibilă de obținere a acestora este să se comande o copie a „Confirmării formării”, care poate fi emisă numai de către Registratorul corporativ al din Delaware.

Oricine poate solicita informații despre starea companiei (pentru orice companie din America) și pot obține date oficiale (când este înregistrată, dacă este activă, dacă a fost plătită o taxă de franciză …). Nu este ușor să faceți rost de astfel de informații, însă este posibil.
O altă modalitate de formare a societății oferă posibilitatea publicării unui „certificat de formare” fără numele membrilor societății și, din moment ce este singurul document public, nu există posibilitatea ca cineva să obțină informații despre structura de proprietate a companiei.
În acest mod de deschidere, împreună cu documentele companiei, veți obține câteva documente care dovedesc dreptul de proprietate asupra companiei și care vă permit gestionarea companie. Aceste documente adiționale nu sunt publice și sunt emise de un agent înregistrat în SUA, care se ocupă de legalitatea înregistrării firmei, iar documentele sunt autentificate printr-un sigiliu notar și o verificare apostilă, ceea ce confirmă veridicitatea și autenticitatea acestora.

 

Pentru a începe procesul de înfințare a unei companii LLC (SRL) în Delaver, trebuie să ne remiteți următoarele acte:

  • O copie a primei pagini a pașaportului sau a pașaportului persoanei care înregistrează compania.
  • Numele companiei 3 – 4 nume alese de dvs. Numele companiei nu poate conține în numele său: BANCA, ASIGURAREA, LOTERIÂ, UNIVERSITATEA (aceste tipuri de activități LLC nu au voie să facă față).
  • Adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail pentru contact.
  • Achitare în avans spre Euro Commerce LLC

În cazul în care proprietarii societății sunt persoane juridice, este necesar să prezentați un set de acte a companiei.