Canada

Canada

IMPOZITE

LLP (Parteneriat cu responsabilitate limitată) este o entitate juridică neimpozabilă în Canada.
Toate profiturile primite de LLP merg prin companie către partenerii lor.

 

PARTENERIAT

Un LLP format în Canada este un tip de parteneriat în care fiecare partener este responsabil numai pentru propriile sale obligații. În acest fel, partenerii sunt mai responsabili față de clienții lor și îi permit partenerilor să-și realizeze afacerea fără să-și facă griji că bunurile personale vor fi compromise, cu excepția cazului în care este o chestiune de neglijență.
Informațiile despre partener nu sunt înregistrate în Registru și nu sunt disponibile publicului.
Este necesar ca LLP în Canada să aibă cel puțin doi parteneri.

 

SCHEMA DE TIMP

Este nevoie de 2 până la 4 săptămâni pentru a forma o companie, plus timpul de livrare.

 

ACTIVITĂȚI INTERZISE

Spălarea banilor, activități teroriste, care primesc fonduri de la traficul de droguri, traficul de arme, jocuri de noroc (jocuri de noroc), strângerea de fonduri de la public, consilierea publicului cu privire la investiții, administrare a investițiilor, care nu fac parte din companie, gestionarea și administrarea schemelor de investiții, comerțul cu țările sub embargo stabilit de Consiliul de securitate al Organizației Națiunilor Unite sau alte scopuri care sunt ilegale în conformitate cu legile țării în care este stabilită întreprinderea sau cu legile țării în care compania va fi tranzacționate.

 

SERVICIU NOMINALIZAT

Partenerii nominali nu furnizează documente personale necesare pentru diligența necesară și nu semnează documente în numele companiei. Proprietarul final primește o împuternicire care asigură dreptul de a administra compania și de a încheia contracte în numele companiei.

 

CONTABILITATE

Compania este obligată să țină evidența internă a facturilor de intrare și de ieșire. Nu este necesar să se prezinte facturi sau să se prezinte situațiile financiare.

 

ADMINISTRARE AFACERILOR ÎN CANADA

LLP poate funcționa în Canada. Cu toate acestea, în cazul vânzărilor în Canada care depășesc suma de 30.000 USD, este necesar ca societatea să fie înregistrată pentru GST / HST (reprezentând taxa de vânzare în Canada) și prezintă în fiecare an, o cerere de rambursare a GST / HST.

 

DOCUMENTAȚIA NECESARĂ

  • O copie certificată a unui pașaport valabil (pagină foto și semnătură). Trusturile pot fi făcute de o bancă, de un avocat sau de un notar și ar trebui să includă numele și datele de contact ale persoanei care a certificat documentul și data certificării.
  • Original sau copie a unuia dintre următoarele documente: contul recent al utilităților, extrasul de cont, extrasul cardului de credit, permisul de conducere din SUA (ambele părți) sau permisul de conducere canadian (ambele părți).
  • Scrisoarea de referință a băncii – clientul ar trebui să fie client al băncii timp de cel puțin doi ani
  • Formular completat și semnat referitor la activitatea companiei – oferită de compania noastră
  • Declarație completă și semnată – furnizată de compania noastră