Belize

Belize

BENEFICIILE DE ÎNREGISTRARE A UNEI SOCIETĂȚI NERZIDENTE ÎN BELIZATE

Belize IBC este o societate cu răspundere limitată scutită de controalele fiscale și de schimb valutar, înființată în temeiul legilor din Belize. Toate activitățile sale comerciale și profiturile trebuie să fie realizate în afara Belizei, prin care compania continuă să realizeze toate beneficiile în conformitate cu legea. Belize IBC utilizează adesea persoane fizice pentru a cumpăra și închiria proprietaților, planificarea bunurilor, optimizarea fiscală, trusturilor și a companiilor internaționale în tranzacțiile transfrontaliere.

 

CARACTERISTICILE DE BAZĂ ALE BELIZE IBC SÎNT:

1. Legile sunt concepute special pentru a reduce costurile
2. Flexibilitate – este necesar doar un singur administrator și un acționar (care poate avea acțiuni la purtător și acțiuni nominative, acțiuni cu sau fără drept de vot, autorizate de capital social, cu sau fără valoare nominală)
3. IBC își poate cumpăra și răscumpăra propriile acțiuni
4. IBC poate închiria un birou în Belize
5. a folosiserviciile companiilor de trust din Belize
6. să păstreze propriile dosare și să organizeze reuniuni în Belize
7. are un cont bancar la banca locală
8. Are acțiuni în alt IBC și deține nave în Belize
9. Confidencialitatea – Legea Belize a adaptat dispozițiile pentru a asigura libertatea persoanei și formalitatea tranzacțiilor private și comerciale. Singurul document la dispoziția publicului care este transmis Registrului oficial este Memorandumul și actul constitutiv.
10. Nu există nicio cerere de anunț public sau de depunere anuală a raporturiolr despre conturi în conformitate cu legea.
11. se pot angaja în activități care nu sunt interzise de legile din Belize, cu excepția cazului în care se referă la servicii bancare, de asigurare, de gestionare a încrederii și de investiții asociate care necesită licențe.

 

LISTA DOCUMENTELOR CARE O SĂ FIE OBȚINUTE IN CAZUL INSTITUIRI COMPANIEI SRL

  • Certificat de înființare
  • Memorandum și Statut
  • Numirea directorilor și a acționarilor
  • Certificat de acțiuni