companiei OFFSHORE

Afacerile offshore sau companiile offshore pot defini totul cea ce este relatat cu structurarea afacerilor internationale, administratrea bunurilor familiare sau cu planificarea impozitului. Dacă aveți o afacere internațională și / sau transfrontalieră, există o mare șansă că veți avea nevoie de o companie offshore. Atâta timp cât nu sunteți rezident al țării, unde ați înființat compania, această companie va fi considerată o companie offshore. Dacă doriți să formați o companie, ați ajuns la locul potrivit. O să vă ajutăm să înființați o companie, să deschideți un cont bancar și să vă furnizați toate serviciile suplimentare în conformitate cu nevoile dvs. de afaceri și personale legate de această companie. Puteți crea deja o companie offshore pe un preț de 800 USD!

Numarul de benefici pe care proprietari afacerilor pot dobîndi prin ânființarea societățiilor offshore, este mare.

Micșorarea obligațiilor de impozit
Administrarea riscurilor
Micșorarea cheltuielilor
Protecția bunurilor personale (proprietatea personală)
Confidencialitatea datelor personale
Mărirea bunurilor personale

Din o perspectiva largă, benefiiciile înfințării unei societați offshore sînt:

 • Trafic liber al profitului și cîătigurilor
  Secutire de impozit (taxe)
  Acces acordurilor de taxe
  Securitatea datelor personale
  Numărul restricțiilor micșorat
  Principiu impozitului teritorial
  Asigurarea și reasigurarea străină
  Securitatea drepturilor de proprietate

  • Stimularea investițiilor străine
  • Cîștig mai mare
  • Sistem bancar sofisticat
  • Sistem legislative atestat
  • Acces jurisdicțiilor ”low-cost”
  • Acces experțiilor ”offshore”
  • Secret bancar
  • Impozit redus

Deshiderea Companier Offshore

 • Proprietari societați aleg sediul pentru offshore afacere o jurisdicție care offeră posibilitatea de administrare cu cota de impoizt zero sau minimă. Acest fel de jurisdicți de obicei se numesc ”paradise fiscale”. In acest grup de paradisuri fiscale aparțin: Seychelles, Insulele Marshall Panama, Dubai…
 • Pe lînga așa numite paradisuri fiscal mai există și alte jurisdicți care oferă posibilitatea de înfințare societaților offshore și onshore. Aceste jurisdicți oferă posibilitatea de administrare utilizând avantajele unui regim fiscal flexibil.
 • Jurisdicțiile precum Hong Kong nu sînt recunoscute ca jurisdicți offshore însa oferă posibilitatea de așa numite”Impozitarea teritorială”. Încît proprietarul afaceri nu este angajat în nici o activitate economică sau nu generează profit pe teritoriul Hong Kong-ului, compania nu este un contribuabil și poate funcționa fără profit.

Societatea cu Răspundere Limitată și Parteneriatele cu Răspundere Limitată

 • Această formă de companie (societate) se utilizează pentru nevoile afacerii offshore, afacerilor internaționale și oferă planificare fiscală cu avantajul răspunderii limitate a proprietarului afacerii (proprietarul afacerii nu se pune la nici un fel de răspundere cu proprietatea sa personală pentru orice datorii ale companiei), precum și forma de impozitare „pass-through”.
 • Partenerii din LLP (SRL) împart profiturile pe baza participării individuale a partenerilor. În unele cazuri, încât proprietarii sau partenerii sunt nerezidenți fiscali ai țării în care societatea este înregistrată și încît nu se desfășoară nici o activitate de afaceri în acea țară, societatea nu este contribuabil.
 • Aceste companii sunt „transparente din punct de vedere fiscal” (LLC în Delaware, Insula Man și Regatul Unit al Marii Britanii LLC și companii LLP).

Societatea de afaceri internacională

IBC (International Business Company – Compania Internațională de Afaceri) este o formă tipică a unei companii offshore. IBC este scutită de toate obligațiile fiscale, însă are de asemenea o interdicție de a desfășura activitatea în jurisdicția în care se efectuează înregistrarea. Acest tip de companie se utilizează în general pentru a oferi activități bancare offshore, servicii profesionale, comerț internațional, diverse tipuri de investiții și protecția proprietăților.

Companiile care sînt înregistrate în iursdictii on-shore
Iurisdicțiile on-shore sînt țările în care care metoda de impozitare este de așa natură încât oferă anumite avantaje pentru a face față diferitelor tipuri de activități internationale. Lumea afacerilor off-shore este mult mai complexă decât imaginea alb-negru prezentată de mass-media. Lumea afacerilor offshore include și jurisdicțiile on-shore care prin flexibilitatea fiscală, încearcă să atragă un număr mare de companii internaționale.

Aceste regulamente flexibile oferă o gamă largă de opțiuni de planificare fiscală:

 • Contractele de evitare a dublei taxe privind dividendele, dobânzile și compesarea salariilor.
 • Înființarea unui holding, sediuri financiare internaționale.
 • Activitați specializate (de exemplu, leasing).
 • Planificarea fiscală și administratea averii personale și familiare.

Consultanții fiscali internaționali au conștientizat de mult timp oportunitățile care există pentru îmbunătățirea eficienței fiscale globală prin introducerea unei cote de impozit micăorate pentru țările cu taxe înalte, cu scopul de a promova dezvoltarea afacerilor internaționale. Cu toate acestea, implementarea unei astefel structuri cu success, este condiționată de una număr mare de factori.

In lumea actuală offshore, există o aplicare profesională a anumitor structuri fiscale care oferă iurisdicțiile on-shore.